8th Generation Honda Civic Forum banner
1 - 10 of 10 Posts

·
Registered
Joined
·
389 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I just installed my SRI fujita intake on my 06 SI. Car was hot so i did not use that coolant hose but instead just left the old one on which i dont think should be a problem.

But while trying to install the map sensor on the fujita intake pipe, the map sensor could not go all the down, it looks like its on there ok and a bit of the o-ring on the sensor is showing........I wanted to know if anyone else has had this problem?


the sensor is more than 3/4 of the way down, but its not sitting flush.

Thanks!
 

·
Registered
Joined
·
577 Posts
Thats a bit strange... I just put this intake on my FG2 and I had no problems with the fitment of that sensor... It was a little snug but I gently twisted till it slid into place... and tightened it all the way down with the screws.

it SHOULD fit perfectly. Make sure something isn't sitting inside the tube and obstructing it from going all the way in. I doubt there is but you never can tell.
 

·
Registered
Joined
·
389 Posts
Discussion Starter · #8 ·
yes I got the MAP and MAF sensor mixed up, i meant the MAF. The first person that responded knew what i was talking about and problem is all solved now.


Is it ok that i left th original coolant hose on? I did not change it at the time of replacing the intake b/c the car was still kind of hot
 
1 - 10 of 10 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top