![]() |
|
|
|
#1 (permalink) |
|
Donald Trump FTW!!!
|
What do you guys think of this?
Ok Ok I know it's not a name brand....know Im gonna get flammed but still curious about what everyone thinks.....
I can't Justify spending 400+ on an exhaust..... here are specs... JDM N1 EXTREME FULL T-304 Stainless Steel Catback Exhaust System FOR 06+ CIVIC SI Comes with a removeable silencer 100 %Brand new GURANTEED INSTOCK!! READY TO SHIP!! OR 20$ CASH BACK WHY BUY FROM US? BECAUSE WE ARE A EBAY POWER SELLER, WITH 100% POSITIVE FEED BACK, PAYPAL VERIFED,SOLD OVER 9800 CATBACKS, FAST SHIPPING, ANSWER E-MAIL IMMEDILY AND GIVE THE BEST CUSTOMER SERVICE. JDM N1 EXTREME Full T-304 Stainless Catback Exhaust System 2.5 inch piping full stainless steel DIRECT Bolt on design MONEY BACK GURANTEED SMOOTH AND DEEP TONE SOUND MANDREL BENT JAPAN DESIGN UP TO 15 HORSEPOWER INCREASE 100% MONEY BACK GURANTEED FULL STAINLESS STEEL WILL NEVER GET RUST COMES WITH ALL BRAND NEW GASKET, HANGER AND BOLT. FOR ALL PAYPAL PAYMENT ,SHIPPING ADDRESS MUST BE A CONFIRMED ADDRESS here is link: eBay Motors: JDM N1 SS CATBACK EXHAUST SYSTEM 06 CIVIC SI 2DOOR 2006 (item 360049832703 end time May-16-08 01:35:52 PDT)
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Senior Member
|
Sorry JT
SEARCH!!! lol jdm n1 exhaust http://www.8thcivic.com/forums/intak...ack-cheap.html My ebay N1 axleback review... Ebay Exhaust Last edited by 06blaksi; 05-12-2008 at 08:49 PM. |
|
|
|
![]() |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|